Mijn missie!!

Huppakeeee vorige week aan de slag met mijn online programma, maar ditmaal tijdens 2 live samenwerk dagen met Simone Levie, haar team en 44 andere inspirerende deelnemers! Vanaf het eerste moment geraakt!! Wat een transformerende dagen heb ik gehad zeg!! Fantastische mensen ontmoet! Wat een verbinding vanaf het begin! 

 

Bijzonder om te voelen hoe ik in een nieuwe groep zo snel de diepte in kon gaan en mezelf durfde te zijn! De tranen hebben rijkelijk gevloeid en mijn angsten diep in de ogen gekeken! En wat een liefde, plezier, enthousiasme, stilte en lekker gek doen (heerlijk gesprongen, bewogen, gedanst, het was zo leuk!!) !! Power & Love!!

 

Er zijn ook momenten geweest dat ik mezelf zo tegen kwam dat ik er even helemaal klaar mee was....'Die angst hebben we nu wel gehad' dacht ik of 'dat in het hoofd schieten doe ik niet meer'...hihihi....niets is minder waar;)! 

 

Ontzettende spiegels kreeg ik tijdens deze twee dagen! Daar waar ik meer en meer mijn missie ga leven kwam ik mezelf ook meer en meer tegen! Maar wat waardevol en helend dat ik deze angst en mijn patronen die me ervan weerhouden om echt te gaan doen waar ik blij van word vanuit mijn hart mocht voelen en zien!! En vooral er te laten zijn in contact en met support van anderen!

 

Geen limitaties meer, maar gewoon doen wat je hart je verteld, je verlangen gaan leven!! Yesss!! Focussen op verlangens in plaats van angsten en overtuigingen!! Yesss!! 

 

Wat hebben we verder nog gedaan? We zijn aan de slag gegaan met een combinatie van Dharma & Branding! Wie ben ik in essentie, wat is mijn missie, wat heb ik te doen vanuit mijn hart!! Hoe kan ik het beste mijn natuurlijke stroom volgen en hoe vertaal ik dit naar de buitenwereld. Tja en hoe zet ik dat wat ik te doen hebt nou om in iets waar mijn ideale klant, dus jij blij van wordt. Het is een heel proces, een zoektocht en avontuurlijke reis, maar hoe meer ik contact durf te maken met mijn essentie en mijn diepste verlangens hoe meer ik iets voor jou kant betekenen!! En dat is waar ik het voor doe! 

 

Het gaat allemaal om persoonlijk contact en verbinding zoeken en dat is nou net wat ik het allerliefste doe en wil doen!! Ik wil contact met jou! Ik wil weten wie je bent en wat er leeft in jou!! Ik wil weten wat er speelt in je leven en waar je tegenaan loopt in het dagelijkse leven! Wat jou ervan weerhoudt om het leven vol te leven in vrijheid en vol zachtheid en liefde! En wat ik voor jou kant betekenen!

 

In mijn inspiratiemail heb ik 10 vrouwen gevraagd om de komende tijd te spreken via de skype voor nog meer contact en verdieping en vooral voelen en weten waar jij zo naar verlangt, zodat mijn online programma nog beter afgestemd wordt op jou en je wensen en verlangens!! Wil je op de hoogte gehouden worden via mijn inspiratiemail? Klik dan hier -> (http://eepurl.com/bar-Av).....Het leuke is dat je dan een mp3 meditatie ontvangt waarbij je de verbinding leert en gaat voelen met je authentieke zelf!! Fijn en waardevol!

En voor nu alvast een klein stukje story telling, want ik heb tijdens deze 2 live dagen de verbinding echt zo goed kunnen voelen met Dharma, mijn missie, mijn verlangen. Tegelijkertijd staat alles op zijn kop en voel ik verwarring, omdat ik nog moet wennen aan het idee denk ik;)....

 

Ik kreeg een bijzondere boodschap voor alle mooie vrouwen die de verbinding weer willen leren voelen met zichzelf! Ik kreeg een mooie boodschap voor jou!! 

 

De boodschap is dat je nu echt je weg mag gaan volgen, maar dan vooral dansend, vrouwelijk, meebewegen met het leven, meebewegen met datgene wat er op je pad komt, zodat er meer vrijheid ontstaat in je leven, meer zachtheid.

Hoe kom je nou in verbinding met jezelf? Hoe kom je in verbinding met die bijzondere plek in jezelf, jouw licht?

Het is belangrijk voor je dat je leert om contact te maken met dit licht wat er altijd is en altijd al is geweest. Je leert hoe je hiermee in verbinding komt en dat de plek echt in jou zit en niet buiten jezelf is te vinden. Je gaat hierdoor de liefde voor jezelf weer aanwakkeren en meer en meer voelen dat de magische heilige plek in jou zit!! Dat de liefde er altijd al is geweest en dat je vol creatiekracht zit! Het is belangrijk voor je, juist omdat je zo gevoelig bent en je geneigd bent de voelsprieten te richten op de buitenwereld. Hoe meer je naar binnen gaat, hoe meer je gaat merken dat je gevoeligheid helemaal niet zo'n issue hoeft te zijn. 

 

En dan zijn er drie symbolen; een zwaard, een sleutel en een hart. Je bent op zoek naar gerechtigheid. Je hebt zo lang moeten overleven in een mannenwereld die voor jou hard, snel en rationeel voelt, maar je leert dat je dit vooral in jezelf in balans mag brengen en dat de buitenwereld slechts een weerspiegeling is van je innerlijk. En wat zeggen de symbolen? De sleutel naar gerechtigheid is liefde!! De gerechtigheid zit hem niet in strijden met de mannelijke buitenwereld, maar weer in contact komen met je vrouwelijkheid. Die magische energie die je zo lang hebt weggestopt! En daar ligt je uiteindelijke antwoord! En dan? Wat gebeurd er dan? Je zaait je symbolen en wat ontstaat er dan? Vruchtbare grond! In deze vruchtbare grond groeien allemaal prachtige bomen, stevig in de grond met takken en helder groene bladeren. En wat hangt er aan de bomen? Peren! Allemaal groene peren! En hoe ziet de baarmoeder eruit? Een peervorm! Wauw wat een symbolische boom! Wat een vruchtbaarheid en creatiekracht en liefde!!

 

De vrouwen dansen om de bomen met prachtige gekleurde jurken, de kinderen spelen, zingen en doen mee! Op deze vruchtbare grond is alles mogelijk!!

 

Vanuit heel veel enthousiasme, liefde en mijn stralende zelf wil ik (hoog) gevoelige vrouwen (het liefst over de hele wereld;)), JOU inspireren vanuit mijn wijsheid om weer in verbinding te komen met die magische heilige plek in jezelf, een plek vol diepe vrouwelijke wijsheid, zodat JIJ je weer vrij gaat voelen en het leven kunt creëren waar je zo diep naar verlangt!

Dit zorgt uiteindelijk voor balans in mannelijke en vrouwelijke energie en dan juist van binnen, bij deze prachtige vrouwen.

Een plek waar nog zoveel heling en transformatie nodig is, juist omdat er zoveel trauma, pijn en angst zit in het bekken/baarmoeder gebied!! Love love love!!!

 

I'm a girl on a mission!!

 

Shine like the whole universe is yours!!!

Liefs Petra

Reactie schrijven

Commentaren: 0