Afscheid nemen van het oude vertrouwde en op eigen benen gaan staan ♥

Een moment van afscheid nemen en op eigen benen gaan staan. Ik zat in een samenwerking met Centrum Puur waar ik de cursus spirituele ontwikkeling en lichtwerk had overgenomen van Samantha Kee. Enorm dankbaar dat ik een jaar geleden de kans kreeg om de workshop HSP en SOL cursus over te nemen, omdat Samantha zich volledig wou richten op de MEE opleiding (Multi Energetisch Essentie Therapie), de opleiding die ik zelf ook gevolgd en afgerond heb in 2014. In eerste instantie gaf ik de workshop en cursus samen met lieve collega, maar ook vriendin Karin van der Linde, maar de laatste reeks heb ik zelf gegeven, waardoor ik de kans heb gekregen en kunnen voelen en ervaren hoe het werken met groepen echt mijn ding is! ♥

 

Afgelopen zondag heb ik afscheid genomen van 2 SOL groepen waar ik een bijzondere verdiepende reis naar binnen heb gemaakt. Het grootste compliment wat ik kreeg was dat ze nog nooit een cursus hadden gevolgd bij iemand die zo zichzelf was en een sfeer neerzette waarbij je je meteen op je gemak en thuis voelt. De manier waarop ik de verbinding aan durfde te gaan en mezelf durfde te zijn met zoveel ruimte voor de ander heeft ze diep geraakt (Ik laat nog reviews op mijn website plaatsen hoor;) want deze mooie woorden mogen zeker een plek krijgen) Woowww gaat dat over mij?? Bijzonder om deze mooie woorden te mogen ontvangen! En te zien hoe iedereen is gegroeid. Dat raakte mij zo!! Mijn verlangen nog meer voelbaar dat ik graag meer met groepen wil gaan werken en er al het een en ander lekker aan het stromen is. Ik deel verderop in deze mail cursusinformatie, maar eerst aandacht voor het afscheid met Samantha en Fred waar ik ook afscheid van heb genomen afgelopen zondag.

 

3 jaar geleden ontmoette ik Samantha voor het eerst, omdat ik bij haar kwam voor een sessie. Ik was net verhuisd naar Zutphen, nog zoekende, eenzaam en best nog wel angstig. Na 2 sessies ging ik meteen de SOL cursus doen en daaropvolgend de MEE opleiding. Een reis die voor mij ook ontzettend snel is gegaan. Wat ben ik gegroeid zeg en wat is deze 3 jaar snel voorbij gegaan. Wat een persoonlijke en spirituele zoektocht en reis.

 

Na de MEE opleiding samen gaan werken met Sam en Fred en de workshop HSP en SOL cursus overgenomen. Wat zijn we elkaar tegengekomen in de samenwerking die ook leuk, maar niet altijd makkelijk was, wat hebben we elkaar soms gespiegeld, maar wat hebben we ook veel van elkaar geleerd, omdat ik en Sam en ik het contact zijn blijven aangaan. Contact wat voor mij zo belangrijk is, contact en verbinding, echt zijn in contact en niets onder stoelen of banken steken. Totaal echt jezelf durven delen, ook als je het ergens niet mee eens bent. Ook daar heb ik de ruimte genomen, maar ook gekregen om te groeien.

 

De spiegels en geraaktheden die we tegenkwamen in onze samenwerking heeft me zoveel geleerd en de ruimte gegeven om in mijn kracht te gaan staan. En dat zijn ook de woorden die ik mee heb gegeven aan Sam. Sam zag mij 3 jaar geleden waar ik mezelf nog niet zag en ik kreeg de kans om te groeien bij haar. Met vallen en opstaan, maar vooral veel liefde en gedragenheid kreeg ik de ruimte om te groeien en kon ik ontdekken wie ik in essentie ben. En nu is het tijd om te gaan, mijn veilige haven gedag te zeggen en op eigen benen te gaan staan. Ik zie mezelf ♥ En dat voelt goed, het voelt meer dan goed, omdat het me in mijn kracht zet!! Mij de ruimte geeft om mijn ding te doen! Ooh zo fijn en een nieuw avontuur, want er staat al iets op de planning!! Iets waar ik ontzettend veel zin in heb! Een nieuw begin.........

 

Ik heb een nieuwe cursus ontwikkeld en online gezet deze week!! 2 zelfs, want ik heb er ook nog een online gezet die ik samen met een dierbare vriendin ga geven! Ik ben er superblij mee en trots ♥ en voel ook dat dit een prachtige reis gaat worden!! Een reis naar binnen en je hart openen voor de liefde die je bent! ♥♥♥

 

Klik HIER om naar de cursus Thuiskomen in je lijf & Be who you are ♥ 

klik HIER om naar de cursus BeYOUtiful, Open je ♥ naar liefde te gaan.

 

Ooeehh ik heb er zo'n zin in en ontmoet je graag mooie vrouw! 

 

Liefs Petra

Reactie schrijven

Commentaren: 0