Angst om in het licht te gaan staan ♥ Shine your light!

Shine your light ♥

 

Afgelopen vrijdag was het zover!! Het Happiness Café waar ik een van de sprekers was. ♥

 

Het was een magische middag, zo stromend en een ongelooflijk veld van liefde om me heen. Ik voelde me gedragen, terwijl ik in de ochtend voordat het evenement begon nog in de angst schoot. Er kwamen allerlei scenario's voorbij waarom ik daar vooral niet moest gaan staan.

 

Ik voelde me geraakt en verdrietig en nog niet echt in vertrouwen. Wat als dit en wat als ik zus en vooral wat als ik er nog niet klaar voor ben is een favoriet van mijn ego, één van mijn kleinmaakpatronen, gelukkig had ik het snel door en bleef focussen op vertrouwen en vooral ook mijn onzekerheid omarmen, maar er was meer.  

 

Ik zag dat de trein tussen Hengelo en Enschede niet reed waardoor er lichte paniek ontstond in mij. Ik belde mijn partner Bas en vroeg hem om mij op te halen in Hengelo om zo samen naar Enschede te rijden. Hij kon niet, want moest langer op zijn werk blijven dan gepland. Ik raakte geïrriteerd en verdrietig en baalde enorm. Zag meteen dat ik reageerde vanuit een pijnstuk en voelde me in de steek gelaten. Ik vond dat ik mannelijke support nodig had dus belde een vriend. Hij had geen tijd, omdat hij in een ander gesprek zat. Nog 45 min voor vertrek en hellluppp ik voelde me helemaal niet zo krachtig en sterk om op het podium te gaan staan.

 

Ik stond voor de spiegel en nam tijd om te voelen wat er was wat me zo raakte en ineens voelde ik intens verdriet opkomen. Ik miste mijn vader, pijn uit mijn kindertijd, een vader die je steunt en zegt dat alles goed komt en dat je veilig bent. De tranen biggelden over mijn wangen en wat voelde het bevrijdend om dit gemis er te laten zijn op dit punt. Ik kon mezelf supporten, dat meisje in mij liefdevol omarmen. En toen ineens voelde ik vertrouwen en zag helder voor me dat ik op eigen benen mocht en mag gaan staan als volwassen vrouw!! Alles zit in mij, vaderlijke en moederlijke support. Oohh dat voelde zo bevrijdend en daar was mijn vertrouwen weer. Ik oefende mijn verhaal nog een keer en het stroomde er als vanzelf uit. Ik ging naar de trein en in alle rust en vertrouwen liep alles precies volgens plan. Met de trein naar Hengelo en van daaruit met de bus naar Enschede. De reis verliep snel en soepel en tijdens de reis voelde ik volledige overgave, alles is goed precies zoals het nu is. Wauw!! Wat een heerlijk gevoel.

 

Aangekomen in het Concordia theater stroomde alles verder en voelde me zo gedragen door een veld van liefde. De locatie was prachtig, de mensen in de zaal open en liefdevol. Support van mijn partner Bas en lieve vrienden all over the place, woww!! Wat een energie!! Helemaal te gek!! De andere sprekers waren ook meteen lekker in contact en open, waardoor ik me nog meer kon ontspannen en totaal mezelf durfde te zijn...oohh lekker is dat zeg!! Wat was het een bijzondere magische middag! Een middag die helemaal klopte, stromend, authentieke inspirerende verhalen, in verbinding en de liefde zo voelbaar.

 

Ik ben zo dankbaar dat ik deze kans heb gekregen van Wendy de Wit die het Happiness Café had georganiseerd. Een diep verlangen wat is gehoord en een van mijn grootste angsten overwonnen, de angst om in het licht te gaan staan, wat gevoelsmatig echt deuren heeft geopend. Ik voelde en voel zo de verbinding met mezelf en heb mijn verhaal kunnen delen vanuit mij, vanuit mijn hart, kwetsbaar, maar wat voelde ik me ooh zo krachtig!! Wauw!! Elke minuut bewust kunnen voelen en genieten! En dit deel ik graag met jou! Ik deel dit graag, omdat ik zo voel dat het mijn missie is om andere vrouwen te inspireren met mijn verhaal, zodat jij ook thuis  kunt komen in je lijf en in verbinding kunt komen met wie je in essentie bent!! OOh Yess!! Spread the LOVE!

 

Mijn podiummoment is opgenomen en ik heb er een mooie samenvatting van gemaakt en op youtube geplaatst.

Bekijk het filmpje hieronder als je een deel van mijn life changing story met waardevolle levenslessen wilt horen.

 

Liefs Petra ♥

Reactie schrijven

Commentaren: 0