Zichtbaarheid & Angst; The real story behind mijn gratis videoserie;)

Hoe belangrijk maak jij de buitenwereld?? En het aantal likes op facebook? Wil jij je ook zo graag gezien voelen en ben jij ook zo bezig met de buitenwereld en wat die van je vindt??? AAhh!! Kan soms best een ding zijn he?? ik deel mijn persoonlijke ervaringen met je!!

 

Ik deelde al eerder dit jaar over mijn gratis 3 delige videoserie!! Maar dit liep anders dan ik in mijn hoofd had bedacht....Ja ja dat hoofd he?;)

 

Begin 2016 startte ik met de Mpop (Maak Prachtige Online Programma's) Business School van Simone Levie. Ik had er zin in en voor mijn gevoel was ik er helemaal klaar voor; ik startte vol enthousiasme. Het begin stroomde dan ook, genoeg ideeën en voelde zo mijn verlangen om mezelf te delen, anderen te inspireren en de liefdesenergie te doen ontwaken in de harten van andere mooie vrouwen, totdat ik bij het onderdeel zichtbaar worden en filmpjes opnemen kwam....AAhh!! 

 

Wat ben ik mezelf onderweg tegengekomen in zichtbaar worden. Angst zorgde ervoor dat ik meer met de buitenwereld bezig was dan mezelf en hierdoor liep ik wat op de zaken vooruit;) en verloor ik de verbinding met mezelf. Op die plek waar ik me als kind niet gezien voelde was het een patroon van me om erkenning, gezien en gehoord willen worden uit de buitenwereld te halen. Het online zichtbaar worden werd in het begin vooral een gezien worden show;) voor mij, waarbij ik me vooral ook focuste op de buitenwereld en ging vergelijken met mensen die al 'verder' en succesvol waren in het online ondernemen en zichtbaar zijn.

 

Oohh en wat dacht je van LIKES!! AArrgghh om gek van te worden! Elk Facebookbericht wat ik poste werd ook een onderdeel van de gezien worden show;) Elke like die ik in het begin wel of niet kreeg, kreeg meer en pijnlijk veel aandacht van me, terwijl ik me diep van binnen gewoon onzeker en bang voelde, maar hier geen tijd en aandacht aan besteedde...auch!! Een like of reactie moest me dan de erkenning geven dat ik goed genoeg was. Ik werd wel of niet gezien en liet mijn bestaansrecht en waarde daarvan afhangen, wat natuurlijk niet te doen is, althans niet voor mij. Omdat ik steeds met mijn aandacht in de buitenwereld was vergat ik mezelf. Mijn online programma zat muurvast en er stroomde werkelijk helemaal niets meer wat het online zichtbaar worden betreft. Na een hoop weerstand en ook pijnlijke inzichten;) besloot ik het online programma los te laten.

 

De geraaktheid van het meisje in mij was zo voelbaar, het kind in mij die zich niet gezien en afgewezen voelde, maar ook veel angst voelde om zichtbaar te worden. Vooral bang voor de mening en het oordeel uit de buitenwereld, bang om iets fout te doen, angst voor afwijzing als ik mijn waarheid zou spreken en in het licht zou gaan staan en dat ook nog eens op video laten zien. Woowww...Zo spannend!!

 

Ik was er op dat moment nog niet aan toe om naar buiten te komen met een gratis videoserie, maar voelde wel een groot verlangen. Het meisje in mij wat zoveel angst voelde op die plek wilde eerst gezien worden en de ruimte krijgen en dat kreeg ze!! ♥ De tijd genomen om het zichtbaar worden stapje voor stapje te doen en onderweg alles in mezelf omarmt. Mezelf eerst echt zien i.p.v. van gezien willen worden. Mezelf zien en waarde toekennen. Alles is welkom in zachtheid en liefde dus ook mijn angst en ook mijn patroon van gezien willen worden die weer voortkwam uit angst. 

 

En wat een verstrikking ook trouwens. Enerzijds wou en wil ik natuurlijk graag gezien worden in datgene wat ik deel, omdat ik een verlangen voel om dat wat ik geleerd heb op mijn weg te delen met anderen en anderzijds is gezien worden een patroon van me, een trucje van mijn ego om erkenning en goedkeuring uit de buitenwereld te halen....Oefff wat fijn dat ik dat doorzie;) en er mee kan zijn en mezelf er soms ook nog in tegenkomen en ook dat weer helemaal okay vinden....

 

Het aankijken van deze angsten heeft er ook voor gezorgd dat ik enorm ben gegroeid als mens en ik het meisje in mij vanuit mijn volwassen zelf aan de hand mee kan nemen nu i.p.v. dat ik ermee geïdentificeerd raak (en ook dat gebeurd uiteraard ook nog wel eens;)). En jaaa, ook nu vind ik het nog steeds ongelooflijk spannend!! Ook nu komen er angsten voorbij, maar ik voel een stevige basis in mezelf en kan ermee zijn! De ideeën stromen!! Als vanzelf ontstond dan ook deze gratis weggever. Heerlijk om zo de creatiekracht te voelen ook!! Dan gaat echt alles meer vanzelf ♥ 

 

Ik voel me dan ook dankbaar en trots dat ik jou mijn 3 delige gratis videoserie Hemel op Aarde & inspiratie kan aanbieden incl. 3 eenvoudige kom in je lijf & open je hart meditaties. En zou het natuurlijk superleuk vinden als jij je inschrijft:) ♥ 

 

Ik deel 3 waardevolle & transformerende lessen en inspiratie, inclusief 3 meditaties die jou dichter bij jezelf brengen, zodat jij een Thuis gevoel kunt ervaren bij jezelf en in het licht kunt gaan staan!! Jeejj!! Lekker vrij en blij helemaal jezelf ZIJN!! Dat wil jij toch ook?? 

 

Bekijk mijn video hieronder als je meer wilt weten over mijn gratis videoserie ennn om je in te schrijven!!

Liefs Petra ♥