Coaching


Het uitgangspunt van de sessie is contact maken met jezelf en luisteren naar de signalen van je lichaam.

Je gaat ruimte creëren en spanning loslaten door naar jezelf te luisteren en toe te staan wat er gezien en gevoeld wil worden, aanwezig te zijn bij datgene wat zich aandient in het moment. Ik kijk met je mee, zodat je inzicht krijgt in je belemmerende patronen , angsten en overtuigingen. Deze inzichten zorgen voor bewustwording en hierdoor voor verandering, zodat je meer vertrouwen gaat ervaren en vanuit ontspanning bij jezelf kunt blijven, waar en met wie je ook bent.

 

Ik ga ervan uit dat elk probleem een mogelijkheid biedt om meer vanuit je kracht en dus je kwaliteiten te gaan leven.

In elk probleem of belemmerend patroon zit een verlangen en/of kwaliteit verborgen. Verlangens en kwaliteiten die meer gezien en geleefd willen worden. Kijkend naar belemmerende patronen of problemen vanuit je kwaliteiten en kracht, geeft ruimte en een blijvende basis in jezelf, die er altijd is en waarmee je je altijd kunt verbinden. 

 

We kunnen soms zo geraakt worden door iets of iemand uit onze omgeving en opgaan in onze problemen, dat we in ons hoofd schieten, weggaan bij ons gevoel en het probleem weg willen hebben, op willen lossen of fiksen. Je kunt dan hard worden naar jezelf en in verzet of de weerstand komen, waardoor je weggaat bij jezelf, je gevoelens onderdrukt en voelt dat je gespannen raakt. De spanning bouwt zich op, omdat je iets niet wilt zien of voelen, omdat het te pijnlijk lijkt of omdat je er allerlei belemmerende gedachten over hebt die echt lijken.

 

Ik wil je laten ervaren hoe het is om alles toe te staan in jezelf. Een welkom naar elke belemmering, emotie, elk gevoel, niet alleen maar de pijnlijke dingen, maar ook de essentiële dingen, zoals liefde, zachtheid, veiligheid, vertrouwen, kracht, etc. 

 

Steeds terug naar jezelf, naar zijn en een ja naar wat zich aandient in het moment. 

 

Elk probleem zien als een mogelijkheid om te groeien en ontdekken, een welkom naar alles wat er is, steeds weer. 


Hoe ga ik te werk? 


Ik werk vanuit mijn hart en stem me af op datgene wat jij nodig hebt in het moment, passend bij jouw vraag of probleem die je inbrengt. 

 

Mijn helder voelen, zien en weten maakt dat ik me goed kan inleven, jouw emoties en belemmerende patronen kan voelen, ervaren en snel tot de kern van een probleem kan komen. Mijn turbulente leven en jarenlange ervaring als psychiatrisch verpleegkundige in de psychiatrie en TBS instelling geeft mij een stevige basis; niets is mij te gek en alles mag en kan er zijn. 

Wil je meer over mij weten? Klik hier. 

 

Ik maak gebruik van de volgende methodes; 

 

- Systemisch werk, familieopstellingen Relatie Spiegel Sessie - Transformatiecoaching  Emotie-pressuur - Lichaamswerk  - Transformatiecoaching  - Meditatie en ontspanningsoefeningen  - Innerlijk kind werk - Psych-k balans -


Investering


Jouw investering voor een individuele sessie van anderhalf uur; € 87,- 

Bij het boeken van een sessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 


Ervaringen


Mascha; Daar waar ik heel lang vooral in mijn hoofd zat, voel ik nu voor het eerst grond onder mijn voeten en kunnen zo de hemel en de aarde elkaar aanraken. Steeds terug naar wat gezien en gevoeld wil worden, het klinkt zo simpel, maar oohhh wat vond ik dat eng. Soms is het echt niet leuk om allemaal verdriet, angsten en boosheid tegen te komen. Maar juist door er naartoe te gaan, is ook weer blijdschap ontstaan, energie die stroomt, een flow. In mijn kracht komen en dat verder ontwikkelen, alles ligt helemaal open….the Sky is the limit.

 

Manon Calicher; Zelden kom je iemand tegen die je vanaf het eerste moment zo raakt! Petra is zo puur in haar hele Zijn. Een powervrouw in haar kracht! Zij voelt gevoeligheden, angsten en onderstromen zo goed aan en weet je daarbij tot in je kern te raken. Een reis naar binnen met haar aan je zijde... Je komt tot bloei! Ik zou iedereen aanraden een cursus of sessie bij haar te volgen!

 

Annemieke Boom; Petra geeft je het gevoel er te mogen zijn. Ze begeleidde me door pittige opstellingen, pijnlijke inzichten en momenten die mij echt lijfelijk verdriet en pijn deden, met zoveel liefde en warmte. Bij haar mocht ik, en durfde ik,  alles te laten zien en mocht elk gevoel er zijn. Met haar prachtige, warme ogen leek ze soms door me heen te kijken, maar dat voelde alleen maar fijn. Ze ZAG mij...Wanneer ik vastliep, iets niet leek te zien of te begrijpen voelde zij precies in wat ik op dat moment nodig had, woorden, een troostende arm of net dat ene compliment. Ze schroomt ook niet om haar eigen kwetsbaarheid te tonen, en haar weerstand of verdriet te laten zien. Het was een prachtige wisselwerking. Ze heeft me geleerd om te zien wie ik ben, te zien en te voelen wat mijn kracht is en daar ook voor te gaan staan, mede door haar durf ik steeds meer in het licht te gaan staan en te zijn wie ik ben.

 

Mirjana Scheepens; Ik ben geraakt door de puurheid van Petra en de tijd en ruimte die ze mij gaf om mijn eigen antwoorden te vinden. Dank je wel voor de mooie sessie die me zoveel innerlijke rust en ruimte heeft gegeven.

 

Carla Egbers; Ik ben paar keer bij Petra geweest voor een sessie, moet zeggen dat ik me direct op mijn gemak voelde, super. Ze straalt rust en warmte uit en ze neemt je heel serieus, ze is zeker professioneel een echte aanrader dus. Ze heeft vele manieren om mee te werken en ze behandeld datgene wat voor dat moment nodig is heel bijzonder om mee te maken. Na de sessies voel je je bevrijd en sterk en meer in je kracht precies wat ik nodig had. Ik ga haar zeker nog wel eens bezoeken want er zijn nog meer lagen die ik afgepeld wil hebben. Petra is meer dan de moeite van een sessie waard.

 

Judith Fonteijn; "Wauw, ik ging met een berg energie naar huis na de sessies. Ik heb veel geleerd over mezelf en over mijn energie. Je bent een geweldig mens met een enorm talent om mensen te zien en echt aan te voelen. Ik was vaak erg verbaasd… Hoe weet ze dat nu?? “

 

Monique; Ik zal niet snel aan iemand die jonger is dan ik mijn problemen voorleggen. Ik was verrast door de houding van Petra, die rust en vertrouwen uitstraalde. Door haar kon ik me openstellen en haar mijn verhaal vertellen. Ik vond het een prettige ervaring.

 

Wil van de Kerkhof; Ik was erg blij en voelde me heel goed bij Petra. Het klopte helemaal; het moest zo zijn. Ik ben erg dankbaar. De oefeningen die ik heb meegekregen hebben me erg goed gedaan en voel me erg fijn en zelfs weer levenslustig na de behandeling. 

 

Sandra; Ik vond de sessie fijn en ontspannen. Ik kon me makkelijk openstellen bij Petra wat komt door haar open en niet veroordelende houding. Het voelde meteen vertrouwd en als een JA ik wil hier zijn. Ik vind het fijn dat Petra zorgvuldig is in de dingen die ze zegt en dat  er ruimte is voor de ander, maar ook voor andere opties en mogelijkheden (Petra haar waarheid is niet de absolute waarheid). Ik vond dit erg fijn om te ervaren.

 

Sylvia Elskamp; Prettig en rustgevend! Heel fijn! Heerlijk! Voelde professioneel!

 

Mara Fledderus; Zojuist een fijne skype sessie gehad. Voelde goed. Aanrader!

 

Meer cliëntenervaringenKlik HIER.