Coaching


Om bij jezelf te blijven en tot rust te komen is het belangrijk dat je leert luisteren naar jezelf en de signalen van je lichaam, liefdevol bent naar jezelf en voldoende tijd neemt om te ontspannen of iets te gaan doen waar je energie van krijgt.

 

Hoe kan het nou dat dit soms niet lijkt te lukken en je maar doorgaat, terwijl je ergens wel voelt en weet dat het niet goed voor je is? Herken je dat? Op de automatische piloot, maar doorgaan en doen wat er van je wordt verwacht? Loopt hierdoor de spanning op en voel je je vaker gestrest of overprikkeld en verlang je naar ontspanning en rust? 

   

Ik kijk met je mee waar de stroom stagneert en wat je lichaam je wil vertellen, zodat je doet wat goed voelt in plaats van wat je denkt dat moet en er van je wordt verwacht. Je gaat je verbinden met jezelf en leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Je krijgt inzicht in patronen, angsten en overtuigingen die jou belemmeren om in verbinding te blijven met jezelf en bij jezelf te blijven in het contact met je omgeving, op je werk en de buitenwereld. Je leert voelen wat je voelt en toestaan wat er gezien wil worden. 

 

Niet alleen je belemmeringen, maar ook je kwaliteiten en kracht. 

 

Ik ga ervan uit dat elk probleem een mogelijkheid biedt om meer vanuit je kracht en je kwaliteiten te gaan leven.

In elk probleem of belemmerend patroon zit een verlangen en/of kwaliteit verborgen. Verlangens en kwaliteiten die meer gezien en geleefd willen worden. Kijkend naar belemmerende patronen of problemen vanuit je kwaliteiten en kracht, geeft ruimte en een blijvende basis in jezelf, waarmee je je altijd kunt verbinden. 

 

Daarnaast wordt de kern van je probleem aangepakt door te kijken naar je gezin van herkomst, je familiesysteem en patronen. Inzicht in familiesystemen en patronen zorgt voor voor blijvende verandering. Dat wat onderdrukt is wil gevoeld worden. Dat wat niet zichtbaar is of mocht zijn heeft erkenning nodig. Dat wat erkenning krijgt, kan tot rust komen.   

 


Hoe ga ik te werk? 


Ik werk vanuit mijn hart en stem me af op datgene wat jij nodig hebt in het moment, passend bij jouw vraag of probleem die je inbrengt. 

Ik maak hierbij gebruik van de volgende methodes; 

 

- Systemisch werk, familieopstellingen - Lichaamsbewustzijn - Ontspanningsoefeningen - Relatie Spiegel Sessie - Transformatiecoaching  Emotie-pressuur  - Meditatie en visualisatie  - Innerlijk kind werk - Psych-k balans -

 

Mijn sterk aanvoelend vermogen maakt dat ik me goed kan inleven en snel tot de kern van een probleem kan komen. Dit in combinatie met mijn jarenlange ervaring als psychiatrisch verpleegkundige in de psychiatrie en tbs geeft mij een stevige basis; niets is mij te gek en alles kan en mag er zijn. Wil je meer over mij weten? Klik hier. 

Bij het boeken van een sessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden.