Cursus BeYOUtiful

Open je hart naar liefde


'Alles is welkom in zachtheid en liefde, JIJ bent welkom in zachtheid en liefde'

 

Verlang jij er ook zo naar om (meer) in contact te zijn met je innerlijk kompas? Weer die diepe verbinding te voelen met jezelf, je gevoelens, je lichaam, je vrouw zijn en je natuurlijke stroom? Echt jezelf zijn, thuis bij jezelf en vanuit die stevige basis de verbinding met je vrienden, familie en de wereld om je heen aan te gaan. Hoe zou je leven er dan uitzien?

 

Wij zien hoeveel vrouwen dit verlangen delen en hoe we onszelf daarin kunnen belemmeren. Het leven vraagt veel van je en de buitenwereld spiegelt ons zo. Juist in contact met de ander kom je jezelf tegen. De angst om totaal jezelf te zijn, bang voor het oordeel, bang voor de mening van een ander, bang om afgewezen te worden maakt dat je de verbinding verliest met jezelf en je omgeving. Juist door het allerbeste te willen voor je omgeving, maar je ook te focussen op de buitenwereld op zoek naar bevestiging, erkenning, liefde en veiligheid, raak je uit contact met jezelf en dat frustreert je. Belemmerende patronen zijn ontstaan in contact. Juist op deze plek, in contact met die ander, waar onze angst het grootst is en de pijn het meest voelbaar, kan elke belemmering oplossen.

 

Misschien ben jij je hier bewust van en zie je heel goed wat je anders zou willen en toch lukt het niet om bij jezelf te blijven en je hart te openen naar liefde, naar jouw wijsheid en waarheid. Je hart te openen naar wie jij in essentie bent en daarvoor te gaan staan.

 

BeYOUtiful!

 

Tijdens deze ervaringsgerichte cursus creëren Petra & Monika een veilige setting waarin jij helemaal welkom bent en die in het teken staat van JOU! Een cursus vol inzichten, ontdekkingen, verbinding, herkenning en handvaten. Een reis naar binnen, je herinneren wie je echt bent.

 

Deze cursus geven wij vanuit wie we zijn en echt contact vanuit ons hart. Beide hebben wij, (hoog)sensitieve vrouwen, een turbulent leven geleid, met o.a. veel angsten. Wij zijn gaan zien hoe alles wat je meemaakt de weg wijst naar verbinding met wie je echt bent. Verwachtingen en druk uit de buitenwereld kunnen dat proces zo onder druk zetten, omdat het zoveel oproept. Dat was (en is) voor ons een intensief proces geweest. We ervaren allebei nu zo’n diepe verbinding met ons zelf en het leven, als vrouw en als moeder, dat we dat met heel veel liefde en passie doorgeven. Beide hebben wij een passie voor zelfrealisatie, authenticiteit, echtheid, contact en verbinding.

 

We maken gebruik van o.a. transformatietechnieken, opstellingen, visualisatie, meditatie, kaarten en contact met het lichaamsbewustzijn (van binnen weet je alles), onder- en bovenbewuste, waarnemingsoefeningen en spiegelen. De focus ligt op jouw essentie en het ontdekken van jouw eigen kompas. Monika & Petra volgen in het moment wat er nodig is, in vertrouwen dat precies datgene gebeurt wat er mag gebeuren. Er is veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en vragen.

 

Praktisch:

- Start verdiepingscursus oktober 2018: 

- Tijd van 14.00 -17.00.

- Je bent een kwartier voor aanvang welkom. 

- Wij zorgen voor de koffie, thee en iets lekkers.

- Locatie; Zutphen, locatie volgt nog.

- Zorg dat je lekker zittende kleding aantrekt.

 

- Kosten; jouw investering voor deze cursusreeks van 6 keer is € 297,- incl. btw. 

****Vroegboekkorting geldig t/m 22 september 2018, boek en betaal voor 2 januari en betaal slechts € 247,- incl. btw.****

 

Wil je onze werkwijze ervaren?

Klik HIER om een gratis meditatie; verbinden met jezelf & je verlangens te beluisteren. 

 

Voor meer informatie of aanmelding klik HIER of je kunt ons bellen of mailen:

Petra; 06 83530314, petra@puurhartwerk.nl

Monika; 06 36035909, info@zinzichttraining.nl, meer over Monika klik hier. 

 

Je bent van harte welkom!

 

Liefs Monika & Petra