GRatis online training; Hartwerk in de zorg & onderwijs

Mijn verlangen gaat over verbinding, verbinding creëren tussen mensen, verbinding creëren in de zorg en het onderwijs, maar ook mensen leren verbinden met zichzelf, zodat ze vanuit hun kwaliteiten en kracht kunnen gaan leven.

 

Ik word er blij van als iemand de ruimte voelt zichzelf te zijn, verbonden met zichzelf. Om in verbinding te blijven met jezelf heb je zorg nodig, daarom eerst jij en dan een ander. Vanuit de zorg voor jezelf creëer je een stevige basis in jezelf, een basis van waaruit je krachtiger in je werk en leven staat.

 

Ik voel me betrokken bij de zorg en het onderwijs en zie hoe belangrijk het is als er meer vanuit verbinding wordt gewerkt. Meer samenwerken, niet meer groothouden, maar kwetsbaar en krachtig durven zijn, werken vanuit je kwaliteiten en doen wat bij je past, maar ook de ander echt kunnen zien, voorbij de oordelen, labels en wat je denkt te weten over de ander en hierdoor de de zorg nog beter af kunnen stemmen op de de patiënten.

 

~ Hartwerk in de zorg & onderwijs ~

 

Werk je in de zorg en wil je beter voor jezelf zorgen?

Meer energie, ontspanning en bij jezelf kunnen blijven op je werk?

 

Meld je dan vrijblijvend aan voor deze gratis online training en ontvang direct een mail in je mailbox, waarin ik 4 stappen & eenvoudige, praktische oefeningen met je deel, die inzicht geven en voor verandering in je werk en leven zorgen;

 

~ Meer ontspanning en energie, dichterbij jezelf ~

  

Je bent vast niet voor niets in de zorg gaan werken en waarschijnlijk ben je een betrokken mensenwerker met hart voor de zorg en patiënten. Een harde werker die zich goed kan inleven in de ander, zodat je de beste zorg kunt leveren.

Je bent goed in het zorgen voor een ander, maar zorg je ook voor jezelf?

 

Als je spanning of stress ervaart, moe of overprikkeld bent, geeft je lichaam een duidelijk signaal dat er iets niet lekker stroomt. In de drukte van alle dag, thuis of op je werk en de verwachtingen die er zijn vanuit de buitenwereld, de organisatie waarin je werkt of verwachtingen en druk die je jezelf oplegt, kun je geneigd zijn om door te rennen op de automatische piloot.

 

Hoe langer je door rent, het graag goed wilt doen voor anderen, over grenzen gaat, buiten jezelf zoekt naar waardering en je gevoelens en emoties onderdrukt, hoe meer spanning je opbouwt, overprikkelt raakt of in een burn-out kunt raken.

 

~ Daarom heb ik een gratis online training ontwikkeld ~

 

Hartwerk in de zorg & onderwijs, van hard werken naar werken vanuit je hart & zorg voor jezelf.

 

Een 4 daagse training met podcasts en eenvoudige, praktische oefeningen, die je inzichten gaat geven en dichter bij jezelf brengt, zodat je op je werk en in je dagelijkse leven meer rust, ontspanning en energie gaat ervaren. 

 

~ Dag 1; Zelfzorg; aandacht voor jezelf & je lijf

~ Dag 2; Bij jezelf blijven en extra bonus oefening om overprikkeling te verminderen of voorkomen.

~ Dag 3; Omgaan met emoties.

~ Dag 4; Ontdek je kwaliteiten

 

Dus wil jij praktische tips en oefeningen die meteen resultaat geven? 

En wil je kennis maken met mij en mijn werkwijze?

 

Meld je aan en ontvang direct een mail met de training in je mailbox.  

Een deelnemer aan de gratis online training deelde onlangs haar ervaring;

'Ik ben blij dat ik me aangemeld heb voor de online training Hartwerk in de zorg. Ik heb er onwijs veel aan gehad en ik merk nu, terwijl ik dit schrijf, dat het nog langer door gaat werken. Dit was niet zomaar een 'kennis'- training.

 

Het gaf me zo'n inzicht dat ik vanaf die dag veel makkelijker, opener en 'eerlijker' op de cliënten af stap. Ik kan ook heel dicht bij mezelf blijven. Het maakt me niet zoveel uit of ik begrepen wordt in m'n gevoel of emotie. Ze zijn van mij, ik respecteer en koester ze en handel van daaruit. Al is het nodig om wat vaker naar het toilet te gaan om me even af te zonderen, prima! Het fascinerende is om te zien hoe de omgeving daar met veel meer respect mee omgaat als ik mezelf daarin ook respecteer.'

 

Liefs Petra