Workshop beYOUtiful

Verbinden met jezelf en je verlangens


Een verdiepende en verbindende dag die in het teken staat van jouw verlangens en waar jij blij van wordt. 

 

D.m.v. zowel diepgang als speelsheid en lichtheid kom je deze dag in contact met deze verlangens. Je gaat zien en voelen hoe jij jezelf belemmert deze te leven. Je krijgt zicht op de kwaliteiten die jij in huis hebt om dit wél te doen. 

 

In onze kindertijd hebben we in het contact met onze ouders en omgeving patronen ontwikkeld om onszelf staande te houden. Je herkent waarschijnlijk wel het gevoel dat je er niet helemaal mocht zijn, je voelde je niet voldoende gezien en welkom en verloor de verbinding met jezelf en de ander. Je bent gaan zoeken in de buitenwereld naar erkenning en bevestiging en je gevoelens en mooie kwaliteiten van jezelf gaan onderdrukken uit angst om afgewezen te worden.

 

Deze patronen kunnen je in het hier en nu belemmeren in het contact met jezelf en de ander. Vooral in het contact met de ander kun je de verbinding met jezelf verliezen, maar ook in het contact met jezelf kun je jezelf belemmeren om te voelen wat je voelt. 

Wanneer verlies jij het contact met jezelf? Waar werd jij blij van als kind en welke kwaliteiten heb jij onderdrukt en wil je weer gaan herontdekken en leven? 

 

Kristel van Clemen; De workshop beYOUtiful heeft me inzichten gegeven over wat ik nodig heb om gelukkig te zijn, namelijk ook voelen i.p.v. altijd denken. Voelen brengt me dicht bij mezelf en leert me wat ik nodig heb. Ik heb geleerd waar mijn belemmeringen liggen en dat ik bewuste keuzes kan maken om er constructief mee om te gaan, zodat ik tegelijk met de belemmeringen ook geluk kan blijven ervaren. De workshop is heel praktisch, doe-gericht, met onmiddellijke resultaten, en in een veilige omgeving met twee dames die er met hart en ziel voor gaan.

Een echte aanrader!

 

Tijdens deze ervaringsgerichte workshop creëren Petra & Monika een veilige setting waarin jij helemaal welkom bent en die in het teken staat van jou. Een cursus vol inzichten, ontdekkingen, verbinding, herkenning en handvaten. Een reis naar binnen, je herinneren wie je echt bent. BeYOUtiful.

 

Marjan van de Vondervoort; Ik geniet nog na van de workshop beYOUtiful en dat wat het met mij heeft gedaan. Ik heb gevoeld dat er mogelijkheden zijn om toch te leren omgaan met m’n belemmeringen. Voor mij is dit een hele bijzondere ervaring. Ook het deelnemen aan een workshop en de manier waarop dit ging is voor mij nieuw en heel bijzonder. Ik heb weer meer hoop gekregen. 

 

Deze workshop geven wij vanuit wie we zijn en echt contact vanuit ons hart. Beide hebben wij, sensitieve vrouwen, een turbulent leven geleid, met o.a. veel angsten. Wij zijn gaan zien hoe alles wat je meemaakt de weg wijst naar verbinding met wie je echt bent, je essentie. Dat was/ is voor ons een intensief proces. We ervaren allebei nu zo’n diepe verbinding met ons zelf en het leven, o.a. als vrouw en als moeder en professional, dat we dat met veel liefde doorgeven. Beide hebben wij een passie voor zelfrealisatie, authenticiteit, echtheid, contact en verbinding.

 

Caroline; Een hele bijzondere workshop! Verlangens en belemmeringen, alles kwam aan de orde. Een hele fijne groep waarin je door Petra en Monika aan de hand werd genomen op weg naar je innerlijke verlangen. 

 

Hoe: met o.a. transformatietechnieken, opstellingen, visualisatie, meditatie, kaarten en contact met het lichaamsbewustzijn/ onderbewuste, waarnemingsoefeningen en spiegelen. De focus ligt op jouw essentie en het ontdekken van jouw eigen kompas. Monika & Petra volgen in het moment wat er nodig is, in vertrouwen dat precies datgene gebeurt wat er mag gebeuren. Er is veel ruimte voor het delen van persoonlijke ervaringen en vragen.

 

Anne; wat een bijzondere dag, waarbij ik zoveel geleerd heb over mezelf en van anderen. Intens heb ik hem beleefd, waarbij er ruimte is voor alles'.

 

Praktisch;

 

- Datum dagworkshop; 

 

- Tijd van 10.30 - 17.30

- Je bent een kwartier voor aanvang welkom 

- Inclusief koffie, thee, iets lekkers en een biologische lunch 

- Locatie; IJsselkade 8 Zutphen

- Trek lekker zittende kleding aan

- Investering; € 87,- incl. btw 

 

Wil je onze werkwijze ervaren?

Klik HIER om een gratis meditatie; verbinden met jezelf & je verlangens te beluisteren. 

 

Voor meer informatie of aanmelding klik HIER of je kunt ons bellen of mailen:

Petra; 06 83530314, petra@puurhartwerk.nl

Monika; 06 36035909, info@zinzichttraining.nl, meer over Monika klik hier

 

Je bent van harte welkom!

 

Liefs Monika & Petra