Ervaringen 


Annemieke Boom; Petra geeft je het gevoel er te mogen zijn. Ze begeleidde me door pittige opstellingen, pijnlijke inzichten en momenten die mij echt lijfelijk verdriet en pijn deden, met zoveel liefde en warmte. Bij haar mocht ik, en durfde ik,  alles te laten zien en mocht elk gevoel er zijn. Met haar prachtige, warme ogen leek ze soms door me heen te kijken, maar dat voelde alleen maar fijn. Ze ZAG mij...Wanneer ik vastliep, iets niet leek te zien of te begrijpen voelde zij precies in wat ik op dat moment nodig had, woorden, een troostende arm of net dat ene compliment. Ze schroomt ook niet om haar eigen kwetsbaarheid te tonen, en haar weerstand of verdriet te laten zien. Het was een prachtige wisselwerking. Ze heeft me geleerd om te zien wie ik ben, te zien en te voelen wat mijn kracht is en daar ook voor te gaan staan, mede door haar durf ik steeds meer in het licht te gaan staan en te zijn wie ik ben.


Manon Calicher; Zelden kom je iemand tegen die je vanaf het eerste moment zo raakt! Petra is zo puur in haar hele Zijn. Een powervrouw in haar kracht! Zij voelt gevoeligheden, angsten en onderstromen zo goed aan en weet je daarbij tot in je kern te raken. Een reis naar binnen met haar aan je zijde... Je komt tot bloei! Ik zou iedereen aanraden een cursus, sessie of Reading bij haar te volgen!


Neeltje de Boer; De woorden die bij mij opkomen; warmte, ondeugd, intelligent, betrokken, humor. Ik voelde mij echt gezien door jou en dat heeft mij geraakt. Door deze prachtige cursus is er zeker een proces op gang gekomen. En wat een prachtige persoonlijke cadeautjes heb jij uitgedeeld. Heel fijn!


Bianca Schut; Wat ik heb 'geleerd' is dat ik mijn focus mag leggen op 'zijn'. Niet te hard werken en moeten, maar alles er laten zijn. Ik vond het heel prettig om verschillende vormen van 'leren' en weten aangereikt te krijgen. Het heeft mij een completer beeld gebracht en een completer mens gemaakt. 


Mascha; Daar waar ik heel lang vooral in mijn hoofd zat, voel ik nu voor het eerst grond onder mijn voeten en kunnen zo de hemel en de aarde elkaar aanraken. Steeds terug naar wat gezien en gevoeld wil worden, het klinkt zo simpel, maar oohhh wat vond ik dat eng. Soms is het echt niet leuk om allemaal verdriet, angsten en boosheid tegen te komen. Maar juist door er naartoe te gaan, is ook weer blijdschap ontstaan, energie die stroomt, een flow. In mijn kracht komen en dat verder ontwikkelen, alles ligt helemaal open….the Sky is the limit.


Connor Schatz; Petra creëert een hele fijne en veilige setting, waarin ik me kwetsbaar kon opstellen en in contact met mezelf kwam. Zo ben ik nog dieper gegaan en heb ik vast patronen kunnen ontdekken en doorbreken. Een hele waardevolle en bijzondere bijdrage aan mijn persoonlijk proces.


Susanne Meeuwsen; Petra heb ik ervaren als een open invoelende warme authentieke vrouw. Wat heeft het mij gebracht; een authentieke leerzame helende ervaring met een fijne groep mensen. Oefeningen die ik thuis kan blijven doen, inzicht, heling en helderheid in mijzelf. 


Yvonne Rutten; Wat Petra zo bijzonder maakt, is dat je echt en puur bent en dat je de mensen zelf laat voelen wat er speelt. Ook weer de verbinding met jezelf en met de groep laten voelen, je bent er bij en je begeleidt het, maar je laat het wel door de mensen zelf ervaren. Je voelt en ziet veel en laat ieder zo in haar/zijn waarde; ik vind je echt een superfijn, mooi, puur en authentiek mens!!


Elke Rodel Kempers; Ik heb nooit geleerd om te luisteren naar mijn gevoel, laat staan het te uiten en delen. Het was vaak behoorlijk confronterend. Je leert niet alleen van jezelf, maar ook zo ontzettend veel van de andere cursisten. Iedereen heeft zijn eigen stuk en voor iedereen is die ruimte om er te zijn. Petra voelt het allemaal erg goed aan. Dit is erg fijn en als iets niet prettig of oncomfortabel was, dan was hier ook alle ruimte voor. Ik heb geleerd dat iedereen uniek is en voor mij is er nu een klein stuk aangepakt. Ik durf al iets beter mijn gevoel te uiten, mijn grenzen aan te geven en iets meer te leven vanuit mijn hart.


Andrea Rijkeboer-van Gemert; Het heeft mij speelsheid, zelfvertrouwen, meer zelfliefde, verbinding met mezelf, positieve energie, verbinding met anderen, mezelf zijn en mogen zijn met alles, echt mezelf zijn en contact maken met wie ik ben, gebracht. Hierdoor kan ik steeds meer mijn missie leven en ervoor gaan. Dankjewel lieve Petra, voor het delen van je kwetsbaarheid, kracht, puurheid en positieve energie. 


Yvonne Beijer; Toen ik de eerste keer binnen kwam was ik mezelf kwijt. Ik was overspannen en ging maar door. Na les 3 heb ik de strijd opgegeven en ben ik thuis gebleven van mijn werk. Wat was dat een lastige beslissing, maar wat voelde het goed. Spiegels werden mij voorgehouden. Liefdevolle bemoedigende woorden van Petra. Voor mij een stap verder de goede richting op. 


Michiel Muller; Een uniek moment om even helemaal bij mezelf te komen en in een liefdevolle omgeving dieper te leren voelen en eerlijk te durven "zijn". Ik zag er steeds weer naar uit om nieuwe ontdekkingen te doen en ervaringen te delen. Kwartjes zijn op hun plaats gevallen en afgedaald van hoofd naar gevoel. Petra begeleide dit liefdevol en met de blik op mogelijkheden en respect voor barrières. Een intense ervaring die mij veel dichter bij mezelf heeft gebracht.


Edith van Bekkum; Wat fijn om jouw levensvreugde te zien, vrolijkheid, blijheid en jouw lach! Maar ook dat boosheid en zelfs haat er mag zijn, bijzonder. Fijn om iedere week meer in mijn lijf te zakken. Jouw meditaties zijn mooi, to the point. Deze geven veel inzicht en rust. 


Angelique van Diepingen; Dankjewel voor je voelbare kracht in zachtheid. Het heeft mij veel rust gebracht. 


Jessica Moreno; Je voelt je direct op je gemak bij Petra’s open en authentieke uitstraling waardoor het makkelijk is snel tot te kern van je vraag te komen. Wat ze doorkrijgt is raak en precies wat je nodig hebt op dat moment. Na een uurtje weet ik weer wat me te doen staat en voel ik de passie voor mijn werk weer, de reden waarom ik doe wat ik doe.


Ingrid ten Damme; Ik heb enorm genoten van Petra haar openheid en ik ben dankbaar voor onze ontmoeting. Ik was verbaast hoe snel de kern werd geraakt, waardoor ik weer verder kon. Geheel mooi en rond afgesloten. Zij is zo lief en zacht in haar energie, geweldig. 


Mirjana Scheepens; Ik ben geraakt door de puurheid van Petra en de tijd en ruimte die ze mij gaf om mijn eigen antwoorden te vinden. Dank je wel voor de mooie sessie die me zoveel innerlijke rust en ruimte heeft gegeven.


Colette van Ingen;  Ik was een beetje zenuwachtig, maar dat was al snel over. Petra kwam heel rustig en relaxed over en ze haalde me daarmee dichter bij mijn hart en meer uit mijn hoofd. Petra legde al snel de vinger op de zere plek. Dat ik vooral in het NU moet gaan leven en stevig geaard. Mijn vraag over mijn missie in dit leven is hierbij zeker beantwoord. Het was een hele mooie ervaring.


Carla Egbers; Ik ben paar keer bij Petra geweest voor een sessie, moet zeggen dat ik me direct op mijn gemak voelde, super. Ze straalt rust en warmte uit en ze neemt je heel serieus, ze is zeker professioneel een echte aanrader dus. Ze heeft vele manieren om mee te werken en ze behandeld datgene wat voor dat moment nodig is heel bijzonder om mee te maken. Na de sessies voel je je bevrijd en sterk en meer in je kracht precies wat ik nodig had. Ik ga haar zeker nog wel eens bezoeken want er zijn nog meer lagen die ik afgepeld wil hebben. Petra is meer dan de moeite van een sessie waard.


Trudie Kissen; Petra voelde feilloos aan waar het pijn punt zat bij mij. Even dikke tranen, maar wat luchtte het op. Ook vertelde ze dat ik qua mijn praktijk ook best wel een keer achterover mag leunen en dat ik dicht bij mezelf moest blijven. Zo mooi, zo puur. Nu toch wel een hele ballast kwijt en opgelucht. 


Marjan van de Vondervoort; Ik heb gevoeld dat er mogelijkheden zijn om toch te leren omgaan met m’n belemmeringen. Voor mij is dit een hele bijzondere ervaring. Ik heb weer meer hoop gekregen. 


Sandra; Ik vond de sessie fijn en ontspannen. Ik kon me makkelijk openstellen bij Petra wat komt door haar open en niet veroordelende houding. Het voelde meteen vertrouwd en als een JA ik wil hier zijn. Ik vind het fijn dat Petra zorgvuldig is in de dingen die ze zegt en dat  er ruimte is voor de ander, maar ook voor andere opties en mogelijkheden (Petra haar waarheid is niet de absolute waarheid). Ik vond dit erg fijn om te ervaren.  


Monique; Ik zal niet snel aan iemand die jonger is dan ik mijn problemen voorleggen. Ik was verrast door de houding van Petra, die rust en vertrouwen uitstraalde. Door haar kon ik me openstellen en haar mijn verhaal vertellen. Ik vond het een prettige ervaring.


Judith Fonteijn; "Wauw, ik ging met een berg energie naar huis na de sessies. Ik heb veel geleerd over mezelf en over mijn energie. Je bent een geweldig mens met een enorm talent om mensen te zien en echt aan te voelen. Ik was vaak erg verbaasd… Hoe weet ze dat nu?? “


Claudia Constance van Grevengoed; Het was een prettige ervaring en ook leerzaam. Petra wist de angel van mijn obstakel te benoemen! Dat was voor mij een eye opener. Knap dat zij dat naar boven haalde. Voor nu heb ik genoeg om over na te denken, oh nee ik moet juist voelen;). Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst Petra weer om hulp vraag.


Wil van de Kerkhof; Ik was erg blij en voelde me heel goed bij Petra. Het klopte helemaal; het moest zo zijn. Ik ben erg dankbaar. De oefeningen die ik heb meegekregen hebben me erg goed gedaan en voel me erg fijn en zelfs weer levenslustig na de behandeling. 


Sylvia Elskamp; De sessie bij Petra voelde prettig en rustgevend. Heel fijn! Heerlijk! Voelde niet onwennig, maar juist professioneel! 


Klik hier om terug te gaan naar coaching.

Klik hier om terug te gaan naar de homepage